Čupavi bajkeri: Život na severu

© BBC 2015
Čupavi bajkeri: Život na severu

Sledeće prikazivanje na TV-u

 1. Nedelja 16 avgust u 19:00

  Poljska (E01)

 2. Nedelja 16 avgust u 20:00

  Litvanija/Letonija/Estonija (E02)

 3. Subota 22 avgust u 19:00

  Rusija (E03)

Sinopsis

Momci se vraćaju na put radeći ono što najviše vole, kuvajući i vozeći motore! U ovom novom serijalu iz šest delova, Dejv Majers i Si King kreću na najambicioznije putovanje dosad.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Poljska

  +

  Za dva zaljubljenika u kobasice, Poljska je idealno odredište. Čupavi bajkeri se osećaju kao deca u prodavnici slatkiša. Si i Djev prave kobascie na selu, sa porodicom koja neguje ovu tradiciju već nekoliko generacija.

  Sledeće na programu
  Nedelja 16 avgust u 19:00
  Na 24Kitchen
 • 2

  Litvanija/Letonija/Estonija

  +

  Čupavi bajkeri putuju u baltičke zemlje. Ove zemlje su veoma blizu, ali malo znamo o njima. Si i Dejv žele to da promene i počinju avanturu u Litvaniji. Dolaze do Brda krstova, mesta koje vrvi od krstova i kojem je KGB pretio uništenjem.

  Sledeće na programu
  Nedelja 16 avgust u 20:00
  Na 24Kitchen
 • 3

  Rusija

  +

  Novine su pune priča o ruskom protivljenju zapadu i Čupavi bajkeri su pomalo nervozni. Međutim, oni imaju vize i kreću na putovanje. Ali imaju problem s motorima, oni nemaju vizu. Dejv je zato pronašao posleratni uralski motor sa prikolicom.

  Sledeće na programu
  Subota 22 avgust u 19:00
  Na 24Kitchen
 • 4

  Finska

  +

  Bajkeri su se odmah zaljubili u prelepa i mirna jezera Finske. Uživaće u drugačijem ambijentu u odnosu na intenzitet Sankt Peterburga. Dejv odlazi u tradicionalnu finsku saunu, dok Si sprema finska peciva.

  Sledeće na programu
  Subota 22 avgust u 20:00
  Na 24Kitchen
 • 5

  Sever Švedske

  +

  Nakon pređenih hiljada kilometara, Dejv i Si su oduševljeni što su stigli u Švedsku. Ona je dom vrhunskih kuvara i nordijske kuhinje koja je nadaleko poznata. Odlaskom u Laponiju, bajkeri kuvaju na tradicionalan način sa narodom Sami.

  Sledeće na programu
  Nedelja 23 avgust u 19:00
  Na 24Kitchen
 • 6

  Jug Švedske

  +

  Put po Baltiku ne bi bio poptun bez smorgasborda (švedskog stola). To je najbolje iz Švedske na tanjiru. Zatim upoznaju Evu, lokalnog ribara, koja je morala da se bori za svoje mesto u ribarskoj zajednici. Bajkeri zatim isprobavaju Evine delikatese.

  Sledeće na programu
  Nedelja 23 avgust u 20:00
  Na 24Kitchen