KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Čupavi bajkeri: Život na severu

Čupavi bajkeri su ponovo na putu i rade ono što najviše vole – voze se i kuvaju.

U ovoj seriji od šest epizoda, Dejv Majers i Saj King kreću na pravo proputovanje, najambicioznije i najintimnije dosad. Ovoga puta kreću na sever i obilaze prostrano Baltičko more u potrazi za najuzbudljivijom hranom i divljim predelima Evrope. To je izazov o kakvom su dugo sanjali i veoma je emotivan jer momci obeležavaju Sajev oporavak nakon prošlogodišnje aneurizme mozga.

Saj i Dejv otkrivaju malo poznata čuda ovih fascinantnih, alii netaknutih zemalja čije su sudbine vekovima bile vezane za Baltičko more. Ovo more okružuje devet zemalja u kojima živi više od 85 miliona ljudi. Putovanje vodi čupave bajkere kroz ovaj čarobni region, kroz Poljsku, Litvaniju, Letoniju, Estoniju, Rusiju (Sankt Peterburg), Finsku i severnu Švedsku (oblast Sami), pa sve do juga, u potrazi za domaćom hranom i savremenom kuhinjom, prostranim šumama i svetlucavim jezerima, vetrovitim plažama i cvetnim livadama, neverovatnim bajkerskim putevima i toplom dobrodošlicom.