Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Emisije

Pregled 24kitchen programa

Stranice

 • Aleksin slobodan dan

  Aleksin slobodan dan

  Aleks Gurnašeli, profesionalni kuvar, zaposlena majka, i pasionirana domaćica poziva vas da joj se pridružite u kulinarskim avanturama.

 • Anabel Langbejn: Domaća kuhinja

  Anabel Langbejn: Domaća kuhinja

  Među fantastičnim predelima južnih planina Novog Zelanda, okružena svežim namirnicama, hranom i vinima svetske klase, Anabel Langbejn otkriva zadovoljstva svoje domaće kuhinje.

 • Bakino zlato

  Bakino zlato

  Donal Skehan piše o kuvanju i, uopšte, obožava hranu. Ljubav prema kuvanju nasledio je od bake i svoje porodice. Donal putuje po Italiji u potrazi za najsvežijim lokalnim sastojcima i neprikosnovenim kraljicama kuhinje – bakama!

 • Bilijeva hrana

  Bilijeva hrana

  Sunce sija, vreme je savršeno za surfovanje, a ugostitelj i pisac najprodavanijih kuvara Bil Grejndžer u kuhinji nam priprema hranu koju obožavamo.

 • Bilov praznik

  Bilov praznik

  Bil Grejndžer, kuvar, vlasnik restorana i gastronomski pisac, istražuje svoj komšiluk, Australiju. To je delom lično hodočašće, delom putopis sa jakim naglaskom na hranu.

 • Borba kuvara amatera: Portugalija

  Borba kuvara amatera: Portugalija

  24 kuvara u usponu iz svih krajeva zemlje moraće da dokažu da umeju da pripreme najpopularnija jela iz svojih regija. U prvih dvanaest epizoda posetićemo 12 regija i upoznaćemo lokalne perspektivne kuvare. Oni će se suočiti u izazovu u kojem će morati verodostojno da pripreme ili reprodukuju (koristeći nove sastojke) tipično jelo ili desert iz...

 • Božić sa kuvarima

  Božić sa kuvarima

  Najbolji australijski kuvari i vlasnici restorana ponovo otvaraju vrata svojih domova da bi podelili svoje tajne o Božićnoj zabavi.

 • Bračna harmonija ukusa

  Bračna harmonija ukusa

  Sarit i Itamar su vlasnici jednog od najpopularnijih (i najmanjih) restorana u Londonu, „Honey and Co.“, koji je specijalizovan za domaću bliskoistočnu kuhinju. Ovaj par, koji živi i radi zajedno, ima iskrenu, vatrenu i eksplozivnu vezu koja opstaje zbog zajedničke strasti prema hrani. Sniman u kuhinji u svom domu, ovaj par priprema divna,...

 • Brza italijanska kuhinja

  Brza italijanska kuhinja

  U roku od samo nekoliko minuta, naša domaćica će vam dati velike ideje za jednostavna i veoma ukusna tradicionalna italijanska jela. Od predjela do deserta, brzim i lakim obrocima, moći ćete da impresionirate svoju porodicu ili goste.

 • Čupavi bajkeri: Azijska avantura

  Čupavi bajkeri: Azijska avantura

  Na svom najpustolovnijem putovanju u najudaljenije krajeve, čupavi bajkeri posećuju rodna mesta omiljenih azijskih jela koja svi Britanaci poznaju kao hranu za usput iz lokalnih restorana i lokala u turističkim četvrtima.Dok putuju, bajkeri pobliže upoznaju živote živopisnih likova koje susreću u raznovrsnim azijskim kulturama. Zahvaljujući...

Stranice