KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Emisije

Pregled 24kitchen programa

Stranice

 • Aleksin slobodan dan

  Aleksin slobodan dan

  Aleks Gurnašeli, profesionalni kuvar, zaposlena majka, i pasionirana domaćica poziva vas da joj se pridružite u kulinarskim avanturama.

 • Anabel Langbejn: Domaća kuhinja

  Anabel Langbejn: Domaća kuhinja

  Među fantastičnim predelima južnih planina Novog Zelanda, okružena svežim namirnicama, hranom i vinima svetske klase, Anabel Langbejn otkriva zadovoljstva svoje domaće kuhinje.

 • Bakino zlato

  Bakino zlato

  Donal Skehan piše o kuvanju i, uopšte, obožava hranu. Ljubav prema kuvanju nasledio je od bake i svoje porodice. Donal putuje po Italiji u potrazi za najsvežijim lokalnim sastojcima i neprikosnovenim kraljicama kuhinje – bakama!

 • Bilijeva hrana

  Bilijeva hrana

  Sunce sija, vreme je savršeno za surfovanje, a ugostitelj i pisac najprodavanijih kuvara Bil Grejndžer u kuhinji nam priprema hranu koju obožavamo.

 • Bilov praznik

  Bilov praznik

  Bil Grejndžer, kuvar, vlasnik restorana i gastronomski pisac, istražuje svoj komšiluk, Australiju. To je delom lično hodočašće, delom putopis sa jakim naglaskom na hranu.

 • Bilova kuhinja: Noting Hil

  Bilova kuhinja: Noting Hil

  Australijski kuvar i vlasnik restorana, Bil Grejndžer, koristi svoj ležeran način kuvanja prilikom pripreme porodičnog obroka, kako bi Vam pokazao da dobar ukus ne mora da ide nauštrb vremena. Poznat po svom veselom i brzinskom pristupu kuvanju, Bil je oduvek verovao da se ukusan obrok može spremiti bez prevelike pompe. Njegov ležeran pristup...

 • Bilovi ukusni vikendi

  Bilovi ukusni vikendi

  Ova serija prati omiljenog australijskog kuvara Bila Grejndžera koji provodi najneobičnije i najprimamljivije kulinarske vikende koje ćete ikad videti. On priprema i isprobava ukusna jela i ne libi se da isprlja ruke dok za sebe nabavlja izvrsnu svežu hranu.Svakog vikenda pratimo Bila koji odlazi na gastronomski vikend drugačiji od ostalih....

 • Bon Appetit

  Bon Appetit

  Emisiju “Bon Appetite” vodi kulinarski par Lora i Stojan. U svakoj epizodi oba kuvara predstavljaju proste i proverene recepte svetske kuhinje. Uz recepte, ovi kuvari dele dosta korisnih činjenioca o hrani i pokazuju osnovne tehnike i metode u kulinarstvu. U kuhinji, Lora i Stojan, izdvajaju brza jela za ljude s puno obaveza, proste recepte kao...

 • Borba kuvara amatera: Portugalija

  Borba kuvara amatera: Portugalija

  24 kuvara u usponu iz svih krajeva zemlje moraće da dokažu da umeju da pripreme najpopularnija jela iz svojih regija. U prvih dvanaest epizoda posetićemo 12 regija i upoznaćemo lokalne perspektivne kuvare. Oni će se suočiti u izazovu u kojem će morati verodostojno da pripreme ili reprodukuju (koristeći nove sastojke) tipično jelo ili desert iz...

 • Božić sa kuvarima

  Božić sa kuvarima

  Najbolji australijski kuvari i vlasnici restorana ponovo otvaraju vrata svojih domova da bi podelili svoje tajne o Božićnoj zabavi.

Stranice