Motion Picture ©️ 2022 Donna Hay Pty Ltd. All rights reserved.
Dona Hej: Božić

Sinopsis

Serijal prati Donu Hej dok se priprema za proslavu jedinstvenog Božića u Australiji. Serijal prikazuje Donin jedinstven kulinarski stil i korisne prečice u stilizovanju hrane, kao i mnogo saveta kako organizovati nezaboravnu prazničnu proslavu.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Slatkiši i omiljena praznična jela

  +

  U ovoj epizodi, Dona će otkriti kako omiljene deserte pretvoriti u neverovatne poklone za voljene osobe. Dona pravi jednostavne čokoladne keksiće, novu verziju torte od šargarepe i neke veoma ukusne čokoladne zalogaje.

 • 2

  Ukusna, jednostavna predjela

  +

  U ovoj epizodi, Dona će podeliti svoja jednostavna rešenja za pripremu obroka za goste tokom praznika. Od pripreme brzih predjela do praktičnih saveta za jednostavnu pripremu, Dona želi da gledaoci najviše vremena provedu sa porodicom i prijateljima.

 • 3

  Glavno jelo

  +

  U ovoj epizodi, Dona otkriva kako pripremiti odlična glavna jela za Božić. Prvo pravi glaziranu šunku, zatim odlične povrtne priloge i otkriva tajne pripreme savršene pečene ćuretine. Spremite se za ukusnu proslavu Božića bez stresa.

 • 4

  Neverovatni deserti

  +

  U ovoj epizodi, Dona priprema svoje najlepše deserte. Dona će preraditi trajfl sa neverovatnim kombinacijama aroma, zatim će slojevitu tortu pretvoriti u pravi mali božićni raj. Za kraj, i poznata Pavlova dobija preradu kako bi došla u centar pažnje.