Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement

Razotkrivanje Australije sa Sarom

Sara La Fonten je američko-finska gurmanka, televizijska kuvarica, autorka knjige recepata i strastvena zaljubljenica u putovanja. Putovala je širom sveta, ali nikad nije kročila na veliki kontinent „dole, ispod“, Australiju.

Emisija „Razotkrivanje Australije sa Sarom“ prati je na putovanju od severnog vrha Australije, koji je od milja nazvan „Gornji kraj“, sve do središta juga, Melburna u Viktoriji.

„Razotkrivanje Australije sa Sarom“ stavlja naglasak na puteve kojima se ređe ide i mesta koja nisu komercijalna turistička odredišta, ali vredi posetiti ih. Epizode su dobro izbalansirana mešavina životnih stilova u zabačenim mestima, hrane, prirode, lokalnih proizvoda, domorodačke kulture i, naravno, zanimljivih ljudi, od mladih stočara do kulinarskih genija. Sve to je praćeno Sarinim bezgraničnim entuzijazmom i otvorenošću u kontaktu s ljudima.

„Razotkrivanje Australije sa Sarom“ je putovanje koje se odvija jednom u životu, kroz tropske džungle sa krokodilima, sa adrenalinskim avanturama, beskonačnim putevima od crvenog peska, stenovitim planinama i nezamislivim obiljem prelepih pe...