Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement
Džon Gerdsen

Džon Gerdsen

Džon Gerdsen
Ako postoji jedna stvar koja sa sigurnošću može da se kaže o Džonu Gerdsenu (1971), onda je to da u potpunosti uživa u svom životu. Putuje svetom u potrazi za najlepšim mestima, izlazi s prijateljima i poseduje kuću s pogledom na amsterdamske kanale.

Džon je rođen u Nijmegenu, gde je i započeo svoju karijeru. Radio je u Bilderberg Hotelu, bio je glavni kuvar u restoranu Plasmolensehof u Plasmolenu. 2007. godine skrasio se u holandskoj prestonici radi daljeg razvoja svoje karijere. Napustio je kuhinju i posvetio se usavršavanju svojih menadžerskih veština. Trenutno vodi centar Zaamen u Harlemu.

Ipak, Džon je zadržao ljubav ka kuvanju. Kombinovanje svih svojih talenata za potrebe 24Kichen kanala smatra velikim izazovom. Njegov životni moto je „Mogu da napravim nešto ni iz čega“ koji primenjuje i u svom kuvanju. Džon kaže da je kuvanje ispoljavanje osećanja, ali i odraz poštovanja prema svemu što nam je majka zemlja podarila.