KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Džon Gerdsen

Džon Gerdsen

Džon Gerdsen
Ako postoji jedna stvar koja sa sigurnošću može da se kaže o Džonu Gerdsenu (1971), onda je to da u potpunosti uživa u svom životu. Putuje svetom u potrazi za najlepšim mestima, izlazi s prijateljima i poseduje kuću s pogledom na amsterdamske kanale.

Džon je rođen u Nijmegenu, gde je i započeo svoju karijeru. Radio je u Bilderberg Hotelu, bio je glavni kuvar u restoranu Plasmolensehof u Plasmolenu. 2007. godine skrasio se u holandskoj prestonici radi daljeg razvoja svoje karijere. Napustio je kuhinju i posvetio se usavršavanju svojih menadžerskih veština. Trenutno vodi centar Zaamen u Harlemu.

Ipak, Džon je zadržao ljubav ka kuvanju. Kombinovanje svih svojih talenata za potrebe 24Kichen kanala smatra velikim izazovom. Njegov životni moto je „Mogu da napravim nešto ni iz čega“ koji primenjuje i u svom kuvanju. Džon kaže da je kuvanje ispoljavanje osećanja, ali i odraz poštovanja prema svemu što nam je majka zemlja podarila.