Koristimo kolačiće kako bismo unapredili korisničko iskustvo, personalizovali oglase koji nse prikazuju i zapamtili vaše preferencije na sajtu. Ukoliko nastavite s pregledanjem sajta smatramo da ste prihvatili korišćenje kolačića na našem sajtu. Za više informacija (npr. o tome kako da isključite kolačiće, molimo vas da posetite stranicu .

OK
advertisement
Roberta Panije

Roberta Panije

Roberta Panije
Roberta Panije (1979) je rođena u Amserdanu, mada ima italijanske korene. Zahvaljujući njenoj majci, vrlo rano je privukla italijanska kuhinja.

Kada radi s hranom, preferira tradicionalni italijanski pristup. Toplina, dobra atmosfera, porodica, veliki sto prepun ukusne hrane – Roberta sve to obožava. Smatra da je kuvanje zabavno. Za nju kuvanje podrazumeva relaksaciju, kreativnost i pomeranje granica.

U emisiji Laki obroci ova energična mlada dama predstavljaće italijanku kuhinju. Nada se da će inspirisati gledaoce sa svojim ukusnim i društvenim pogledom na kuvanje. U njenom idealnom svetu, prijatelji i porodica u svakom momentu mogu da svrate do njene kuće na dobru hranu. Uvek se nešto na šporetu krčka, a deca imaju zdrav, ukusan obrok kada dođu kući. Prijatno!