KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Roberta Panije

Roberta Panije

Roberta Panije
Roberta Panije (1979) je rođena u Amserdanu, mada ima italijanske korene. Zahvaljujući njenoj majci, vrlo rano je privukla italijanska kuhinja.

Kada radi s hranom, preferira tradicionalni italijanski pristup. Toplina, dobra atmosfera, porodica, veliki sto prepun ukusne hrane – Roberta sve to obožava. Smatra da je kuvanje zabavno. Za nju kuvanje podrazumeva relaksaciju, kreativnost i pomeranje granica.

U emisiji Laki obroci ova energična mlada dama predstavljaće italijanku kuhinju. Nada se da će inspirisati gledaoce sa svojim ukusnim i društvenim pogledom na kuvanje. U njenom idealnom svetu, prijatelji i porodica u svakom momentu mogu da svrate do njene kuće na dobru hranu. Uvek se nešto na šporetu krčka, a deca imaju zdrav, ukusan obrok kada dođu kući. Prijatno!