KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement
Džejmi Oliver

Džejmi Oliver

Džejmi Oliver
Džejmi Oliver je rastao u porodičnom restoranu u Eseksu. Sada ima nekoliko restorana, četvoro dece, jedanaest objavljenih knjiga, nekoliko televizijskih emisija i najpoznatiji je britanski kuvar.

Njegov prvi TV serijal osvojio je nagradu BAFTA za najbolju TV seriju. Kasnije otvara restoran za podučavanje mladih bez posla i obrazovanja kulinarskim veštinama. Praćen kamerama, izgradio je uspešnu poslovnu i dobrotvornu organizaciju.

„Džejmijeva kuhinja“ je postala ogroman hit, a emitovana je u više od 40 zemalja.

Već popularan, Džejmi se posvetio novom zadatku – da obrazuje i motiviše decu da se zdravo hrane. Kampanja „Bolja ishrana“ primorala je britansku vladu da odvoji 280 miliona funti za bolju ishranu u školama.

U isto vreme, Džejmi radi kao konsultant u supermarketima, dizajnira kuhinje, radi kao kuvar u ulici Dauning, gostuje u emisijama Opre Vinfri i Džeja Lenoa i dobitnik je prestižne nagrade TED za 2010.

Džejmi Oliver sada radi za najbolji evropski kulinarski kanal, 24 KITCHEN.