KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Moja Šri Lanka: Piter Kuruvita

Pratimo Pitera na kulinarskom putovanju kroz Šri Lanku, od primorskih ribarskih sela do polja čaja, pri čemu koristi recepte svoje bake. Iskusićemo bogatu lepotu ove zemlje, njenu kulturu i kulinarsku raznolikost. S Piterom kao vodičem, biće tu pregršt dobrih sećanja i ukusnih jela koja ćemo otkriti u jedinstvenoj priči o ovoj divnoj zemlji i njenoj kuhinji.

Nekada poznata kao biser Indijskog okeana, Šri Lanka ima bogato i plodno zemljište, a bila je jedna od ključnih destinacija na staroj ruti trgovine začinima. Danas se ova država najčešće povezuje sa sukobima u društvu i nestabilnošću.

Piterovo putovanje prevazilazi ove predrasude na putu do bogate prošlosti Šri Lanke, koja sve vreme čeka da bude istražena.