KORISTIMO SOPSTVENE KAO I KOLAČIĆE TREĆIH LICA KAKO BISMO UNAPREDILI SVOJE USLUGE, PERSONIZOVALI MARKETINŠKE PORUKE ZA VAS, KAO I ZAPAMTILI VAŠE PREFERENCE U VEZI SAJTA. UKOLIKO NASTAVITE DA KORISTITE SAJT PRIHVATATE KORIŠĆENJE KOLAČIĆA NA NAŠEM SAJTU. ZA VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO DA ISKLJUČITE KOLAČIĆE) POSETITE NAŠU POLITIKU O KOLAČIĆIMA.

OK
advertisement

Žetva na plaži Bondaj: Gaj Turland

U ovom serijalu, Gaj Turland donosi svoj poznati stil na televizijske ekrane. Svojim čuvenim svežim sezonskim ukusima, Gaj, kuvar, surfer i ronilac na dah pokazuje nam svoju kombinaciju zdravog, svežeg i jednostavnog kuvanja, inspirisanog plažama Australije.

Smešteno na poznatu sunčanu plažu Bondaj, Gaj nas vodi kroz savršen letnji jelovnik, sa receptima za doručak, ručak i večeru. On veruje da svi možemo da jedemo bolje i pokazuje kako da napravite ukusnu hranu, koja je zdrava, čak i kad je u pitanju čokoladna torta.

Sa dobrom kombinacijom recepata za kuhinju, kuvanjem na kamenju pored mora i sa malo surfovanja, Žetva na plaži Bondaj je prelepa emisija, koja donosi svežinu u kulinarstvo.

Najnoviji recepti